Με μέλη της Διοικούσας Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ συναντήθηκε στις 21 Μαΐου 2019, ο υποψήφιος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ευρωβουλευτής, για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, Νίκος Δούκας, στα γραφεία του ΤΕΕ, στη Λάρισα και συζήτησαν θέματα που αφορούν την πρωτογενή παραγωγή και τις επιχειρήσεις.
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Νίκος Παπαγεωργίου, αφού καλωσόρισε τον ευρωβουλευτή, αναφέρθηκε στα προβλήματα των μηχανικών, τονίζοντας ότι ο κλάδος αυτός έχει χτυπηθεί περισσότερο από όλους μέσα στην κρίση και ότι χρειάζεται στήριξη.
Εξέφρασε την ευχή η εμπειρία και οι ικανότητές του να συμβάλουν στην αποτελεσματική προβολή των συμφερόντων της πατρίδας μας στο ευρωκοινοβούλιο.
Ο κ. Δούκας αναφέρθηκε σε προβλήματα που αντιμετωπίζει η παραγωγική οικονομία, η επιχειρηματικότητα, η μεταποίηση και στο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η επένδυση στις παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, ώστε να ενεργοποιηθεί η πραγματική ελληνική οικονομία.
Εκτός από τον πρόεδρο, στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής, Αστέριος Νάρης. Αμφότεροι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.