Τα Φάρσαλα επισκέφθηκε ο κ. Βασίλειος Ζάρκος, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» όπου και συναντήθηκε με τον δήμαρχο και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου. Στο σχετικό δελτίο Τύπου του συνδυασμού αναφέρονται τα εξής:
«Ο κος Βασίλειος Ζάρκος Επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ», πλαισιωμένος από μία μεγάλη ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού, ενόψει των επικείμενων εκλογώνστις 11 & 12 Δεκεμβρίουτου Επιμελητήριου Λάρισας,πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Αρη Καραχάλιοκαι με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων.
Οι συναντήσεις είχαν ως σκοπό την παρουσίαση των προτάσεων και δράσεων του Συνδυασμού που αφορούν στην αναπτυξιακή στρατηγική της ευρύτερης περιοχής των Φαρσάλων, για την ενίσχυση του τοπικού παραγωγικού προϊόντος και της τόνωσης του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Από αριστερά ο κ. Τζήκας Νικόλαος, ο κ. Μπαζάκης Κωνσταντίνος, ο κ. Κολοβός Ιώαννης, ο κ. Αβραμίδης Σήφης, ο Επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Ζάρκος Βασίλειος, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, η κα Αποστολοπούλου Αθανασία (Σάσα), ο κ. Τσουκαλάς Κωνσταντίνος και ο κ. Καλαφάτης Γεώργιος.

Ο Συνδυασμός παρουσίασε τις προτάσεις και δράσεις του με ιδιαίτερη αναφορά στον αγροδιατροφικό τομέα μιας και η περιοχή των Φαρσάλων παρουσιάζει μοναδικά γεωφυσικά χαρακτηριστικάκαι είναι ευρύτερα γνωστή για τα αγροτικά προϊόντα που παράγονται σε αυτήν, δίνοντας έμφαση στην μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων και τοπικών, βιοτεχνικών – χειροτεχνικών προϊόντων, στην ισχυροποίηση της εμπορικής ταυτότητας των ντόπιων αγροτικών προϊόντων και στην ανάπτυξη σχεδίου αναδιάρθρωσης των αγροτικών καλλιεργειών χαμηλής απόδοσης.
Επίσης, παρουσίασε το πολιτιστικό περιεχόμενο των δράσεων του συνδυασμού που προτίθεται να υποστηρίξει,δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη του εμπορικού κέντρου της πόλης, για την υλοποίηση Πολιτιστικών Γεγονότων βασισμένων σε τοπικά στοιχεία παράδοσης (Αχίλλεια)και τη δημιουργία νέων με άξονα την παράδοση και τα τοπικά προϊόντα με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας και την τόνωση της αγοράς του Εμπορικού κόσμου, καθώς και την ανάπτυξη του φυσιολατρικού, περιηγητικού και περιπατητικού τουρισμού μικρής κλίμακας για τους επισκέπτες».