Εθιμοτυπική  επίσκεψη στο δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη Καλογιάννη Απόστολο, πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας).
 Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε στο γραφείο του, τον πρόεδρο κ. Κατσιούλα Ευάγγελο, τον αντιπρόεδρο κ. Τανταλίδη Κων/νο, τον έφορο αθλητισμού κ. Γδούπα Χαράλαμπο και τα μέλη κ. Παπαθανασίου Ελευθέριο Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου και κ. Σαμαρά Ιωάννη.  Στη  συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ενημέρωσαν τον δήμαρχο για την ιστορία και τη δράση του Συλλόγου, για την πορεία του αγωνίσματος, για τον αριθμό μελών καθώς και για τη συμμετοχή στους
Επίσης έγινε αναφορά για τη διεξαγωγή της 3ης Αγωνιστικής του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ξυλορακέτας, που διοργανώνει ο Α.Ο.Ξ. Λάρισας στο Στόμιο Λάρισας στις 28-29 Ιουλίου 2018, υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. και την εποπτεία της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ., καθώς και με την υποστήριξη του Δήμου Αγιάς.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε το Δήμο Λαρισαίων για την άριστη συνεργασία που έχειμε τα στελέχη της δημοτικής αρχής, ενώ από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης τόνισε ότι ο Δήμος είναι ανοικτός σε συνεργασίες.    
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Ξ. Λάρισας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στο δήμαρχο για την προσφορά του στα κοινωνικά πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, καθώς και αθλητική φανέλα κάνοντας αναφορά στο λογότυπο του Σωματείου, -κεφάλι  αλόγου το σύμβολο της πόλης, τη ρακέτα και το μπαλάκι εξαρτήματα του αθλήματος, καθώς και το έτος ίδρυσης-.