Με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη συναντήθηκαν, στο γραφείο του στο δημαρχείο, εκπρόσωποι των Μορφωτικών Συλλόγων Αβέρωφ, Γλαύκης, Πυργετού, Συκουρίου, Φιλιππούπολης και Χάλκης προκειμένου να τον ενημερώσουν για την επικείμενη διοργάνωση της 4ης Χορευτικής Συνάντησης Πολιτισμών που από τις 26 Αυγούστου μέχρι και την 1 Σεπτεμβρίου θα συγκεντρώσει στη Λάρισα, αλλά και σε χωριά της περιοχής, 80 χορευτές, τόσο από τη χώρα μας όσο και από το εξωτερικό και ειδικότερα από την Σερβία, την Σλοβακία και την Παραγουάη.

Οι εκπρόσωποι των διοργανωτών τόνισαν στον δήμαρχο Λαρισαίων πως σκοπός της συνάντησης αυτής, που αποκτά πλέον χαρακτηριστικά θεσμού, είναι «η ανάπτυξη δεσμών φιλίας μεταξύ των λαών της χώρας μας, της Σερβίας, της Σλοβακίας και της Παραγουάης, με μέσα τον χορό και το τραγούδι, αλλά και η ανάδειξη της παράδοσης των λαών αυτών».

Από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης αφού επισήμανε «την πλήρη στήριξη του δήμου στο όλο εγχείρημα», ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο χορευτικό υπερθέαμα που θα εξελιχθεί όχι μόνο στο κέντρο της πόλης αλλά και σε συνοικίες της καθώς και σε χωριά (Πυργετός, Γλαύκη, Χάλκη, Συκούριο) της ευρύτερης περιοχής.

Σημειώνεται πως την 4η Χορευτική Συνάντηση στηρίζουν ακόμη η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο δήμος Κιλελέρ.