Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις του  Δ/ντή Π.Ε. Λάρισας κ. Σωτήρη Βούλγαρη και του  Πρόεδρου του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λάρισας  «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ’’ Δημήτρη  Παπαποστόλου (αποτελούν τις τριμερείς Επιτροπές που συγκροτήθηκαν με απόφαση της Περιφερειακής Δ/ντριας Εκπ/σης Θεσσαλίας) με τους Δημάρχους των Δήμων Τεμπών και Αγιάς, κ.κ Κων/νο Κολλάτο και Αντώνη Γκουντάρα αντίστοιχα  και συζήτησαν για την ένταξη των Δήμων Τεμπών και Αγιάς  στο πιλοτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την υλοποίηση της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης από το σχολικό έτος 2018 – 2019.
Υπήρξε ταύτιση απόψεων  και συμφώνησαν στην ένταξη των Δήμων Τεμπών και Αγιάς  στο πιλοτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για την υλοποίηση της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης  από το σχολικό έτος 2018 – 2019.
Την Τετάρτη 11 Απριλίου θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των συναντήσεων με τους Δημάρχους των Δήμων Κιλελέρ και Τυρνάβου, ενώ με τη συμμετοχή της Προέδρου του Συλλόγου Εκπ/κων Π.Ε. Ελασσόνας θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με το Δήμαρχο Ελασσόνας.