Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων δράσεων της 110 Πτέρυγα Μάχης συμμετείχε στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου 2016. Οικογένειες που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Επιχειρησιακό πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ παρευρέθηκαν στη συγκεκριμένη δράση με μεγάλη χαρά.

Το άναμμα του δένδρου δημιούργησε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα στον εξωτερικό χώρο της αεροπορίας. Τα παιδιά φωτογραφίζονταν με τον Άγιο Βασίλη και έκαναν face painting με τα ξωτικά. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η παιδική χορωδία από τα παιδιά του νηπιαγωγείου της αεροπορίας, η μπάντα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και διάφορες χορευτικές ομάδες.

Προσφέρθηκε στα παιδιά και στους μεγάλους δωρεάν διάφορα εδέσματα και ζεστό κρασί, όπου έδωσαν μία γλυκιά νότα στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής εκφράζει ευχαριστίες προς την 110 Πτέρυγα Μάχης για το όμορφο κάλεσμά της σε μια τόσο ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή που την απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος Επισιτιστικής  ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής  του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε Λάρισας – παράλληλες συνοδευτικές δράσεις καθώς και στην υιοθέτηση της ευρύτερης κουλτούρας του προγράμματος «Η πόλη που μαθαίνει». Για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680244 ή μέσω e-mail  symvouleutikosstathmos@larissa-dimos.gr