Συνεδριάζει σήμερα στις 14:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:  

1. Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων κίνησης και θέρμανσης του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.

3. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 925.317,56 € σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3756/2009 για την εξόφληση των πάσης φύσεως οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου προς τους Δήμους της χώρας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

4. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης  μηνός Δεκεμβρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

5. Εξέταση αιτήματος της εταιρείας COSMOΤE A.E. για ανανέωση της χρονικής διάρκειας μίσθωσης Σταθμού Βάσης κινητής τηλεφωνίας  στην περιοχή «Δασόλοφος» της Τ.Κ. Γαλανόβρυσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

6. Έγκριση ανατροπής δεσμεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

7. Έγκριση διόρθωσης της υπ’ αριθμό 77/2012 απόφασης του Δ.Σ. περί «Καθορισμού αριθμού ασκούμενων σπουδαστών ΤΕΙ» ως προς τον Κ.Α.Ε. πρόβλεψης της σχετικής πίστωσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

8. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης ΔΕ Ποταμιάς».  Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

9. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή ραμπών και τεχνικών στην ΔΕ Λιβαδίου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

10. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου από την παλιά δημοσιά μέχρι τα όρια του οικισμού (μέσω Βλάχας) Δ.Κ. Τσαριτσάνης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

11. Γνωμοδότηση για την τοποθέτηση πινακίδων για την θήρα σε οδούς αρμοδιότητας του Δήμου μετά από αίτημα του Δασαρχείου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

12. Έγκριση του τεχνικού προγράμματος έτους 2017. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

Επίσης στις 15:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του Δήμου Ελασσόνας έτους 2017. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Ελασσόνας έτους 2017. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.