Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων  θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα (Πατρόκλου 3) την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα, της ημερήσιας διάταξης.

1) Συγκρότηση Επιτροπών Παραλαβής Έργων του Δήμου Φαρσάλων.

2) Έγκριση και παραλαβή της Ειδικής Αρχιτεκτονικής μελέτης του έργου με τίτλο: «Στερέωση και Αποκατάσταση του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων».

3) Έγκριση και παραλαβή της Στατικής μελέτης του έργου με τίτλο: «Στερέωση και Αποκατάσταση του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων».

4) Έγκριση και παραλαβή της Ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης του έργου με τίτλο: «Στερέωση και Αποκατάσταση του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων».

5) Έγκριση της με αριθμό 38/2016 μελέτης του έργου με τίτλο: «Αποχέτευση ομβρίων οδού Πλαστήρα» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.

6) Έγκριση της με αριθμό 39/2016 μελέτης του έργου με τίτλο: «Αποχέτευση ομβρίων οδού Καραϊσκάκη» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.

7) Έγκριση της με αριθμό 40/2016 μελέτης του έργου με τίτλο: «Αποχέτευση ομβρίων οδού Λαρίσης» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.

8) Έγκριση της με αριθμό 41/2016 μελέτης του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση οδοποιίας κοινοτικής οδού Φαρσάλων - Αχιλλείου - Διλόφου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.

9) Έγκριση της με αριθμό 42/2016 μελέτης του έργου με τίτλο: «Καθαρισμός φρεατίων Καποδιστρίου, Απιδανού και επισκευή αποχέτευσης ομβρίων» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.

10) Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος.

11) Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2016.

12) Παραγραφή οφειλών του Δήμου προς τρίτους λόγω παρέλευσης πενταετίας.

13) Διαγραφή προστίμων για κλήσεις Τροχαίας (Κ.Ο.Κ.) λόγω λανθασμένης εγγραφής.

14) Έγκριση ανατροπής ανάληψης υποχρεώσεων.

15) Έγκριση τέλεσης ετήσιου μνημόσυνου στην Τ.Κ. Βρυσιών για τους εκτελεσθέντες κατοίκους της, από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 13.10.1944 και διάθεση πίστωσης.

16) Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου ή εκπροσώπου του Δήμου κατά το μήνα Οκτώβριο.

17) Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στην Διημερίδα της δράσης «Let's do it» (Αθήνα 22, 23 Οκτωβρίου 2016) και μετακίνηση εκπροσώπου του Δήμου.

18) Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στην Ημερίδα «Έργα αειφόρου ενέργειας στο δημόσιο τομέα και η εμπειρία των ΟΤΑ από το σχεδιασμό στην υλοποίηση» (Αθήνα 14 Οκτωβρίου 2016) και μετακίνηση εκπροσώπου του Δήμου.

19) Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στην ειδική εκδήλωση βράβευσης του Δήμου από το πρόγραμμα «Best city awards» (Αθήνα 24 Οκτωβρίου 2016) και μετακίνηση εκπροσώπων του Δήμου.

20) Έγκριση διοργάνωσης εορταστικών εκδηλώσεων, για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και διάθεση πίστωσης.

21) Έγκριση διοργάνωσης εκδήλωσης στην πόλη των Φαρσάλων, για την Επέτειο του Πολυτεχνείου και διάθεση πίστωσης.

22) Έγκριση επιστροφής χρηματικού ποσού στην κα Ευαγγελία Δημακοπούλου του Βησσαρίωνος από τέλη κοιμητηρίου ως αχρεωστήτως εισπραχθέντα από το Δήμο Φαρσάλων.

23) Έγκριση αύξησης του ωραρίου εργασίας εργαζομένης στο Δήμο μας, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.), μειωμένου ωραρίου.

24) Έγκριση της με αριθμό 45/2016 απόφασης του Δ.Σ. του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων με θέμα: «Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ οικονομικού έτους 2016 (τέταρτη).

25) Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών καλλιεργήσιμων εκτάσεων των Δ.Ε. Δήμου Φαρσάλων: Ενιπέα, Ναρθακίου, Πολυδάμαντα και Φαρσάλων.

26) Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών (αίτηση της Καρακικέ Ουρανίας του Χρήστου).

27) Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών (αίτηση της Κυριάκη Ζωής του Γεωργίου).

28) Έγκριση δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση, του Κοινοτικού Καταστήματος της πρώην Κοινότητας Ευυδρίου στον Εκπολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Κοινότητας Ευυδρίου.

29) Έγκριση δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση του κλειστού Γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου - 2ου Λυκείου Φαρσάλων, στον Αθλητικό Σύλλογο Φαρσάλων «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» για τη διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων.

30) Έγκριση δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση του κλειστού Γυμναστηρίου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων, στον Αθλητικό Σύλλογο Φαρσάλων «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» για τη διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων.

31) Έγκριση δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση του κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων, στον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής, κ. Μπακαλόπουλο Γεώργιο, για την άθληση παιδιών.