Στο πλαίσιο της ‘Λάρισα – Πόλη που Μαθαίνει’ και για δεύτερο χρόνο συνεχίζεται το πρόγραμμα «Μαθήματα για τις νέες τεχνολογίες στην Τρίτη Ηλικία» που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων.
Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας (Αιόλου 4) ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα άλλα τέσσερα τμήματα ηλικιωμένων με 60 περίπου εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές τους κ. Χουϊνάβα Ιωάννη και Νικολαϊδη Γεώργιο.
Σκοπός αυτής της δράσης  είναι η εκμάθηση βασικών στοιχείων πληροφορικής και η πλοήγηση στο διαδίκτυο (απλή αναζήτηση πληροφοριών στο Ιnternet, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, skype), δηλαδή όλες αυτές τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες, που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν τις κατάλληλες δεξιότητες, γνώσεις και ικανότητες, ώστε να «γηράσκουν ενεργώς», δηλαδή να παραμένουν ενεργοί τόσο στην προσωπική, οικογενειακή, ενδεχομένως επαγγελματική όσο και στην κοινωνική τους ζωή.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο 2410-680246 κ.Δερπάνη Ευγενία και στο 2410-233430 κ.Γιαννίκη Βασιλική.