Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας απαντώντας στον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει τα εξής:  «Ομολογούμε ότι αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, στο αντιπολιτευτικό του παραλήρημα με μοναδικό στόχο την προσωπική του προβολή.
Αντιλαμβανόμαστε δε την αμηχανία των υπεύθυνων οργάνων του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε τοπικό επίπεδο που βλέπουν – είναι αλήθεια εν γνώσει τους; - την βιομηχανία ανακοινώσεων στην οποία επιμένει ο Λαρισαίος επιχειρηματίας, ανακοινώσεων που δεν φέρουν την υπογραφή της ΔΗΜΤΟ Λάρισας ή της ΝΟΔΕ.
Μόνο που η υπομονή έχει τα όριά της! 
Απαντήσεις στα αγωνιώδη ερωτήματά του έδωσαν από το βήμα της Βουλής, τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, απαντήσεις τις οποίες θεωρούμε ικανοποιητικές.
Παράλληλα, εννοούμε να διατηρούμε το δικαίωμά μας στην επιλογή των θεμάτων που προωθούμε στα τοπικά ΜΜΕ για την ενημέρωση των πολιτών της περιοχή μας, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά να τα αξιολογούν.
Δηλώνουμε ότι εφεξής θα απαντούμε, αν έτσι κρίνουμε ότι χρειάζεται, μόνο σε ανακοινώσεις που φέρουν την υπογραφή θεσμικών οργάνων οποιουδήποτε κόμματος ή φορέα και όχι προσώπων που τις δίνουν στη δημοσιότητα για να τις σχολιάσουν στη συνέχεια με τους φίλους τους στα κοινωνικά δίκτυα.
Αν με το καλό ο συγκεκριμένος κύριος υλοποιήσει το όνειρό του και γίνει βουλευτής, θα αναφερόμαστε και στον ίδιο με τον θεσμικό του ρόλο, όπως συμβαίνει με τους νυν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας…»