Κατά της υποψήφιας δημάρχου Λαρισαίων Ρένας Καραλαριώτου στρέφεται σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.
Αναλυτικά:
Συμπτώματα πολιτικής σύγχυσης παρουσιάζει με τις τοποθετήσεις της η υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου.
Είναι χαρακτηριστικό αυτής της σύγχυσης το γεγονός ότι η κα Καραλαριώτου, η υποψηφιότητα της οποίας ανακηρύχθηκε σε κομματική σύσκεψη της Νέας Δημοκρατίας, επιμένει να ταυτίζει πρόσωπα με κόμματα.  Είναι η τελευταία που δικαιούται να προχωράει σε παρόμοιες τοποθετήσεις.
Η εκπρόσωπος αυτών που ψηφίζουν στο Ευρωκοινοβούλιο υπέρ της επέκτασης του 8ωρου και στην Ελλάδα υπόσχονται επιστροφή των μνημονίων και ρυθμίσεις κατά των εργαζόμενων και υπέρ των εργοδοτών, κατηγορεί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, μείωσε περίπου 8 μονάδες την ανεργία την τελευταία τετραετία, επανέφερε τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, αύξησε τον κατώτατο μισθό και κατάργησε τον υποκατώτατο μισθό, εμπνεύσεως Αντώνη Σαμαρά!
Ειδικότερα για το Δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, οι σχέσεις του με τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολιτικούς σχηματισμούς που τον στηρίζουν, υπήρξαν από την πρώτη στιγμή απόλυτα οριοθετημένες και η συνεργασία τους αγαστή.
Παρακολουθώντας την πολιτική της Δημοτικής Αρχής, είμαστε βέβαιοι  ότι βρίσκεται με την πλευρά των εργαζομένων.  Αντιλαμβανόμαστε επίσης πως η κ. Καραλαριώτου, θέλει να εμφανίζεται φιλοεργατική ενόψει εκλογών, επιχειρώντας για άλλη μια φορά να ψαρέψει σε θολά νερά.