Μια καινούργια έκθεση εγκαινιάζεται στις 25 του Νοέμβρη στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Μια έκθεση γεμάτη χαρτιά και χαρτόνια! Ή μήπως δεν είναι χαρτόνια;
Η εικαστικός Κάκια Χαλήμαγα-Χατζή, μετά από 30 χρόνια από την πρώτη της ατομική έκθεση με τίτλο “Αγρότισσες”, παρουσιάζει φέτος την δεύτερη έκθεσή της με τίτλο “Χartόνια”.
Πρόκειται για μια σειρά έργων που βασίζονται στην δική της αντιμετώπιση της καθημερι-νότητας, να δημιουργεί παίζοντας, μεταμορφώνοντας απλά καθημερινά υλικά όπως χαρτό-νια και χαρτοκιβώτια σε έργα με προσωπικότητα.
Δίπλα στην Κάκια Χαλήμαγα-Χατζή, η κουκλοθεατρική ομάδα Φύρδην Μίγδην -μια ομάδα παλιών μαθητών της από το “Δημιουργικό Εργαστήρι” της. Οργανώνουν, πλαισιώ-νουν, παρουσιάζουν την έκθεση “Χartόνια” και αλληλεπιδρούν! Αλληλεπιδρούν, μα αυτή τη φορά όχι με τα έργα της δάσκαλας τους κ. Κάκιας, αλλά με τα έργα της εικαστικού Κάκιας Χαλήμαγα-Χατζή. Εμπνέονται από τα έργα της και παρουσιάζουν στο χώρο της έκθεσης μια σειρά εκδηλώσεων, βασισμένων στα “Χartόνια”.
Η έκθεση θα διεξαχθεί στον εκθεσιακό χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου (Κούμα 28) και θα διαρκέσει από τις 25 έως τις 30 Νοεμβρίου και από τις 4 έως τις 7 Δεκεμ-βρίου.
Εγκαίνια: 25 Νοεμβρίου στις 7.00 μ.μ.
Ωράριο λειτουργίας: 11.00 -13.00 και 18.00- 21.00
Πληροφορίες: 2410-621001