Τα παραδοσιακά κάλαντα έψαλαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιο αυτές τις εορταστικές ημέρες,  πολλά παιδιά από την Λάρισα, μικρά και μεγάλα στην ηλικία και του έδωσαν μεγάλη χαρά.

Έτσι μαζί με τους πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως και τους συνεργάτες, ο Σεβασμιώτατος άκουσε στο επισκοπείο τα παραδοσιακά κάλαντα από την χορωδία της Χριστιανικής Εστίας Λάρισας, από την νεανική χορωδία των κατηχητικών σχολείων της ενορίας των αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λάρισας, από την χορωδία της  Πολεμικής Αεροπορίας, από το 1ο σύστημα αεροπροσκόπων και το 2ο σύστημα προσκόπων, από τους Αστυνομικούς της γειτονιάς,  οι οποίοι προσέφεραν ευγενώς και τρόφιμα στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως, από το τμήμα παραδοσιακής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Λάρισας  από την Φιλαρμονική της 1ης Στρατιάς και την Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων.

Ακόμη  ο Μητροπολίτης δέχθηκε τις θερμές εόρτιες ευχές από το Δ.Σ. του Περιφερειακού τμήματος Λάρισας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, από μικρά παιδιά – Αναγνώστες από την πόλη του Τυρνάβου, από τον διακεκριμένο μπασκετμπολίστα κ.Γεώργιο Μόσιαλο και την οικογένειά του  και από την ιατρό κ.Πόπη Κουρσούμη. Σε όλους τους επισκέπτες ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή χρονιά, ευλογημένη, αγιασμένη και γεμάτη από υγεία, χαρά και έργα αγαθά.