Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου "Snoopy" επισκέφτηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων στο οποίο πρόσφεραν τρόφιμα και παιχνίδια για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες που εξυπηρετεί.

Το Νηπιαγωγείο σε συνεργασία με τους γονείς των παιδιών, συγκέντρωσαν μια αξιόλογη ποσότητα τροφίμων,αλλά και τα παιδιά από την μεριά τους, χάρισαν μερικά από τα παιχνίδια τους με όλη την αγάπη.

Σε μια εποχή που η κοινωνική ευαισθησία είναι απαραίτητη λόγω των καθημερινών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν κάποιες οικογένειες, τα παιδιά του"Snoopy" συνέλαβαν με τον δικό τους τρόπο στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Με μια επίσκεψη στο κτίριο του Παντοπωλείου μετέφεραν τα και τα παιχνίδια και ξεναγήθηκαν στους χώρους τους.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα πρόνοιας κ. Μιχάλης Αναστασίου και το προσωπικό του Κοινωνικού παντοπωλείου υποδέχτηκαν τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, τους ενημέρωσαν για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τους ευχαρίστησαν για την ευαισθησία τους αλλά και τη βοήθεια τους. Τα παιδιά συνόδευσαν οι νηπιαγωγοί κ.Ελένη Σπανού και η κ. Σαριμπαλίδου Δήμητρα.