Σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές του Α.Ο. Ταεκβοντό Αμπελώνα "ΕΥΖΗΝ", καθώς κατέκτησαν τρία μετάλλια και πολλές νίκες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στο Κλειστό της Κανήθου, στην Χαλκίδα.

Αναλυτικά, ο τελικός απολογισμός της παρουσίας των επτά αθλητών περιλαμβάνει: 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στην Δέσποινα Τσέτσιλα (κατηγορία Κορασίδων -51kg), 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην Ειρήνη Ντόβα (κατηγορία Νεανίδων - 63kg), 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην Χριστίνα Τσέτσιλα (κατηγορία Κορασίδων -37kg), 5η θέση ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (κατηγορία παίδων -37kg), ο οποίος έφτασε μια ανάσα από το μετάλλιο χάνοντας στον 3ο αγώνα.

Πολύ καλές εμφανίσεις - πετυχαίνοντας νίκες - πραγματοποίησαν οι αθλητές-τριες: Νίκος Μπαρούτας, Άγγελος Μπζιώτας και Ραφαηλία Κυρίτση.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:  «Οι επιτυχίες των αθλητών μας γεμίζουν ελπίδα για το μέλλον. Η κατάκτηση μεταλλίων και νικών σε σημαντικές πανελλήνιες διοργανώνεις καταδεικνύουν πως στους ορίζοντές τους βρίσκονται οι καλύτερες προοπτικές για ακόμη υψηλότερες  διακρίσεις. 

Οι προσπάθειες είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς, γι’ αυτό και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στην εξαιρετική προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε από τον Α.Ο. Ταεκβοντό Αμπελώνα "ΕΥΖΗΝ",  ώστε να καταγραφεί ακόμη μία μεγάλη εμφάνιση σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τα σημαντικότερα συστατικά για να έρθουν θετικά αποτελέσματα και διακρίσεις στο άθλημα του Taekwondo είναι η συνέπεια, η πειθαρχία και η συνεχής προσπάθεια. 

Γι’ αυτό και το ουσιαστικό κέρδος από τον αθλητισμό δεν είναι μόνον τα μετάλλια αλλά κυρίως ο χαρακτήρας που πλάθουν τα παιδιά μέσα από αυτήν την ενασχόληση. 

Εμείς από την πλευρά μας θα μείνουμε πάντα κοντά στα τοπικά αθλητικά σωματεία, ώστε να στηρίξουμε έμπρακτα τη σημαντική δουλειά που γίνεται, με στόχο τα παιδιά μας να έχουν ένα μέλλον το οποίο θα στηρίζεται σε γερά θεμέλια.

Για ακόμη μία φορά θερμά συγχαρητήρια σε αθλητές,  προπονητές και συνολικά στον Α.Ο. Ταεκβοντό Αμπελώνα "ΕΥΖΗΝ"» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.