Με αφορμή το 2ο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016 που διοργανώθηκε από την 110Π.Μ. την Παρασκευή 10 Ιουνίου στη Λάρισα, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και πιο συγκεκριμένα οι συμπολίτες μας που υποστηρίζονται από το Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων (Κοινωνικό Παντοπωλείο & πρόγραμμα ΤΕΒΑ) αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση για δωρεάν παρακολούθηση παιδικής θεατρικής παράστασης.

Η εν λόγω δράση έλαβε χώρα στο προαύλιο της 110Π.Μ φιλοξενώντας τη θεατρική παράσταση «Ματίας ο  Πρώτος» από το θεατρικό εργαστήρι «ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ». Τριάντα ένας φιλόδοξοι μικροί ηθοποιοί αναρωτιούνται: «Ό,τι μας απαγορεύουν, εκείνοι το κάνουν. Εμείς για όλα πρέπει να ρωτάμε τους μεγάλους, εκείνοι μας ρωτούν για τίποτα; Μας λένε: Όταν μιλούν οι μεγάλοι, τα παιδιά σωπαίνουν. Γιατί δηλαδή; Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι; Δεν έχουμε γνώμη; Δεν έχουμε απόψεις; Δεν έχουμε δικαιώματα;

Περισσότερες από δέκα έξι οικογένειες με τα παιδιά τους, συνοδευόμενοι από το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων είχαν τη δυνατότητα να περάσουν ένα όμορφο βράδυ, σε μια περίοδο που η οικονομική και κοινωνική κρίση πλήττει σοβαρά τους συμπολίτες μας στερώντας τους τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν και άλλους είδους ανάγκες κοινωνικοποίησης, δημιουργικής συνύπαρξης  και ψυχαγωγίας. 

Ευχαριστούμε θερμά το Διοικητή της 110Π.Μ. και όλους τους συνεργάτες του και παραμένουμε πρόθυμοι για μελλοντική συνεργασία. 

Για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410-680244 ή μέσω, e-mail: symvouleutikosstathos@larissa-dimos.gr