Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια του προπονητή του Πανθηραϊκού, μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση της μητέρας του.
Η Βασιλική Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα 59 χρόνων, αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαρτίου.
Η μητέρα δύο παιδιών  που είναι κάτοικος Λαμίας , εκείνη την ημέρα βρισκόταν στο πατρικό της σπίτι στη Λάρισα, στην περιοχή Αγίου Χαραλάμπου. Μαζί με τον αδελφό της τακτοποιούσαν διαδικαστικές εκκρεμότητες για την εισαγωγή της υπέργηρης μητέρας τους σε οίκο ευγηρίας. Γύρω στις επτά μίλησε για τελευταία φορά τηλεφωνικά με μία φίλη της. Της είπε πως όλα προχωρούσαν καλά με την μητέρα της  και ότι η ίδια θα έβγαινε για μια βόλτα επειδή ήταν αγχωμένη χωρίς να της εξηγήσει το λόγο. Από τότε το κινητό της τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε και χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι συγγενείς της βρήκαν στο σπίτι τη τσάντα και το πορτοφόλι της. Το μόνο που δεν βρέθηκε ήταν το κινητό της τηλέφωνο το τελευταίο σήμα του οποίου εξέπεμψε από την ίδια γειτονιά.
Δύο μέρες αργότερα μαρτυρία για μια γυναίκα που της έμοιαζε, έστειλε τους αστυνομικούς επί της οδού Αγίας Τριάδας κοντά τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της Λάρισας. Το βιντεοληπτικό υλικό κάμερας ασφαλείας της περιοχής έδειξε πως όντως μία γυναίκα  στεκόταν στο σημείο την ώρα που έβρεχε σαν να τα είχε χαμένα. Δεν μπορούν όμως με σιγουριά να πουν πως πρόκειται για την ίδια.
Έρευνες για τον εντοπισμό της πραγματοποιούνται από την ΕΜΑΚ και τον ΟΦΚΑΘ στην πόλη της Λάρισας αλλά και στον Πηνειό ποταμό.
Η αγνοούμενη έχει ύψος 1.65.

anikolouli.gr