Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων στο
πολιτιστικό κέντρο Κοιλάδας.

Ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα ΚΑΠΗ κ. Γιαννακόπουλος Κοσμάς  ανέφερε ότι ο δήμος φροντίζει, ώστε οι ηλικιωμένοι, καθημερινά,  να απολαμβάνουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες, υποστήριξη, σεβασμό και τιμή.

Ακόμη εξέφρασε τα ειλικρινή του αισθήματα απέναντι στους ανθρώπους που διανύουν την Τρίτη Ηλικία, τονίζοντας οτι αποτελούν αναπόσπαστα και ενεργά μέλη της κοινωνίας.

«Στόχος μας είναι η ενθάρρυνση των πολιτών της Τρίτης Ηλικίας για συμμετοχή σε δράσεις, ομάδες και εκδηλώσεις», ανέφερε συγκεκριμένα.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής κ Βούλγαρης Σωτήρης ο οποίος ανέφερε ότι το βασικό είναι να στηρίζει ο ένας τον άλλον «Σαν μια μεγάλη οικογένεια», τόνισε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως υπάρχει καταπληκτική συνεργασία με τον κ Γιαννακόπουλο, με την Διεύθυνση, τους κοινωνικούς λειτουργούς και το προσωπικό.

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Γιάννουλης - Κοιλάδας  και αγροτικής πολιτικής Ρίτα Απρίλη υπογράμμισε ότι η Ημέρα των Ηλικιωμένων έχει  στόχο να αναγνωρισθεί η συμβολή της Τρίτης Ηλικίας στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη και τούτο διότι στη σύγχρονη εποχή οι ηλικιωμένοι παίζουν ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο μέσω του εθελοντικού έργου τους.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν και χόρεψαν με αμείωτο κέφι με ζωντανή μουσική.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός των προαναφερθέντων ,ο δημοτικός σύμβουλος  εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού κ. Μιχάλης Αναστασίου, οι πρόεδροι  των τοπικών κοινοτήτων Κοιλάδας,Ελευθεραί,Λουτρού,Μάνδρας,Ραχούλας,Κουτσοχέρου,Αμυγδαλέας, η πρόεδρος της 1ης κοινότητας κ Απρίλη Σοφία καθώς και η διευθύντρια της Πρόνοιας κα Έφη Ζιώγα.