Η Διοίκηση της Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας  Α.Ε. με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις της πορείας της πανδημίας του κορονοϊού και λόγω της αύξησης των κρουσμάτων στη χώρα μας, προέβη στην πρωτοβουλία να μοιράσει μάσκες προσώπου στο επιβατικό κοινό που κάνει χρήση των Αστικών λεωφορείων στην Κεντρική Πλατεία.

Όπως δηλώνει ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας Κ. Μιχάλης Σακελλαρίου "επειδή ατόνησε η χρήση μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς το τελευταίο διάστημα και με σκοπό να υπενθυμίσουμε την υποχρέωση της χρήσης της μάσκας από τους επιβάτες όταν εισέρχονται σε αυτά, το προσωπικό μας διένειμε δωρεάν μάσκες στους επιβάτες κατά την είσοδό τους στα λεωφορεία.

Είναι μία κίνηση η οποία θα επαναλαμβάνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης μας και λειτουργώντας πάντα με την σκέψη ότι δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να διακινδυνέψουμε ότι έχει αποκτηθεί στα πλαίσια της εξέλιξης αυτής της πανδημίας και επειδή δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε κάτι ανάλογο του Απριλίου τον Σεπτέμβριο μήνα.

Οι οδηγοί επίσης συστήνουν συνεχώς στο επιβατικό κοινό κατά την είσοδό τους να φοράνε μάσκα.

Πέραν τούτου αναφέρουμε για μία ακόμη φορά ότι τα λεωφορεία μας απολυμαίνονται συνεχώς τόσο στο χώρο του αμαξοστασίου όσο και στα τέρματα των γραμμών για την μεγαλύτερη ασφάλεια του επιβατικού κοινού."