Μια νέα παιδική χαρά λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες στο Πάρκο των Χρωμάτων (Χατζηχαλάρ) προσφέροντας στιγμές ξενοιασιάς σε γονείς και μικρά παιδιά.

Ο εξοπλισμός της παιδικής χαράς αποτελεί δωρεά προς το Δήμο Λαρισαίων από το Fashion City Outlet (εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας) που βρίσκεται στη Λάρισα στο πλαίσιο των δράσεων  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Τα νέα όργανα έχουν τοποθετηθεί στο Πάρκο των Χρωμάτων και κοντά στις εγκαταστάσεις του νέου πολυγηπέδου και της πίστας skate.

«Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες προς όφελος της κοινωνίας που μας στηρίζει, και μας τιμά καθημερινά επισκεπτόμενη το Fashion City Outlet» από τόνισε ο Τεχνικός διευθυντής του εκπτωτικού κέντρου κος. Θωμάς Χαϊδάς ο οποίος ηγήθηκε της πρωτοβουλίας.

Ο γενικός Διευθυντής του  Fashion City Outlet  κ. Μίνωας Δρακάκης δήλωσε από την πλευρά του πως "η προσφορά των οργάνων της Παιδικής Χαράς αποτελεί πράξη ανταπόδοσης στο θεσσαλικό κοινό για την ανταπόκρισή του και την στηριξη του. Θα συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση με ποικίλες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες θεσμικών και κοινωνικών φορέων στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης".