Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ ΑΕΙ - ΤΕΙ Λάρισας, στις εστίες του ΤΕΙ Λάρισας. Το πρόγραμμα άρχισε με ενημέρωση για το 27ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο ενώ έγινε και προβολή βίντεο για τα αντιιμπεριαλιστικά διήμερα της ΚΝΕ.
Στη συνέχεια ακολούθησε η εκδήλωση – παρουσίαση «Στιγμές από τη ζωή και δράση της ΚΝΕστην παρανομία... Το φοιτητικό κίνημα από το χτες στο σήμερα».

Στην οποία μίλησε ο Αχιλλέας Σίμος μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας Περιοχής Θεσσαλίας της Οργάνωσης, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Γιατί επιλέξαμε το τίτλο «Στιγμές από τη ζωή και την δράση της ΚΝΕ στην παρανομία... Το φοιτητικό κίνημα από το χτες και σήμερα!» για την σημερινή εκδήλωση;
Γιατί θέλουμε να αξιοποιήσουμε την ιστορική παρακαταθήκη της οργάνωσής μας, την συμβολή της στην ανάπτυξη του φοιτητικού κινήματος διαχρονικά στη χώρα μας ως οδηγό στις μάχες που δίνουν σήμερα οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισες μαζί με άλλους αγωνιστές στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ για μόρφωση, δουλειά και ζωή με δικαιώματα. »....
Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια που συνδέθηκαν με την ιστορική πορεία του φοιτητικού κινήματος αλλά και μουσικό πρόγραμμα από νέους δημιουργούς - σπουδαστές του ΤΕΙ.
Στην συνέχεια απεύθυνε χαιρετισμό ο Κώστας Κουρελάς, γραμματέας του Τ.Σ. ΤΕΙ-ΑΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με πάρτι.
Στο χώρο λειτουργούσε βιβλιοπωλείο της "Σύγχρονης Εποχής" και θεματικό περίπτερο με φωτογραφίες και υλικά για τα Αντιιμπεριαλιστικά Διήμερα της ΚΝΕ.