Η  συγκυβέρνηση συνεχίζει την εφαρμογή των βάρβαρων, μνημονιακών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών της λιτότητας, της ανεργίας, της εσωτερικής υποτίμησης και της περικοπής κοινωνικών και  δικαιωμάτων.
Ο επανυπολογισμός των ήδη αποδιδόμενων συντάξεων θα οδηγήσει σε νέα δραματική μείωση των συντάξεων.
Η αξιολόγηση είναι πλήρως συνδεδεμένη με τις συνολικές αναδιαρθρώσεις στο Δημόσιο, τα νέα οργανογράμματα, τα περιγράμματα θέσεων, στην κατεύθυνση της συρρίκνωσης του Δημοσίου και της μισθολογικής καθήλωσης των εργαζομένων.
Εμείς οι εργαζόμενοι, δε θα συμβιβαστούμε με τη φτώχεια και την εξαθλίωση, σε μια περίοδο μάλιστα που διευρύνονται οι κοινωνικές ανάγκες και αντικειμενικά μεγαλώνουν οι δυνατότητες ικανοποίησής τους
Η Ε.Γ. του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Λάρισας αποφάσισε  τη  συμμετοχή  στη συγκέντρωση -συλλαλητήριο που οργανώνουν ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ το Σάββατο 9-09-2017 και ώρα  6 μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους  να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους την κινητοποίηση. Για το σκοπό αυτό λεωφορεία θα αναχωρήσουν το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 2.00 μ.μ. από το Ωδείο Λάρισας.