Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, παρουσιάζει στο κοινό της Λάρισας, την ποιήτρια Χρυσούλα Λουλοπούλου, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018, στις 7:00 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο.
Για τη Χρυσούλα Λουλοπούλου θα μιλήσει η Λαρισαία ποιήτρια, Χρύσα Μαστοροδήμου, η οποία έχει αναλάβει και το συντονισμό της εκδήλωσης. Η χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης, με μαέστρο τη Δήμητρα Τσερώνη, θα αποδώσει ελληνικά τραγούδια, ενώ ποιήματα θα απαγγείλουν ο Δημήτρης Σακατζής, ο Βασίλης Καραβίδας, η Ζωή Γιουρούκη, η Αναστασία Κιούση, η Ευγενία Αλεξοπούλου, η Μαρία Γιάτσα, η Έλενα Κοροβέση, η Ιωάννα Γιάτσα και ο Αργύρης Γιουρούκης, πρόεδρος του ΠΟ.Κ.Ε.Λ., ο οποίος είναι υπεύθυνος για την επιμέλεια της παρουσίασης.
Η Χρυσούλα Λουλοπούλου έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία κι έχει εργαστεί στη Δημόσια και Ιδιωτική Εκπαίδευση. Έχουν εκδοθεί 2 ποιητικές της συλλογές («Κόκκινος πίδακας» και «Δις εξαμαρτείν») και 3 μυθιστορήματά της («Η Πρώτη Ευγενική Αλήθεια», «Ο ψίθυρος του Θεού στο αυτί μου», «Όσα ποτέ δεν είπαμε»). Έχει εκδοθεί το παραμύθι «Το Πάσχα του Πέπερ», ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορούν 2 παραμύθια της («Το δέντρο της αληθινής ευχής», «Η πριγκίπισσα που δεν έτρωγε μελιτζάνες»). Ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο και το τραγούδι, είναι ραδιοφωνική παραγωγός και το θεατρικό της έργο «Αντίο μαμά», ανέβηκε από το Θέατρο «Μω», στην Κατερίνη.