Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας εκπληρώνει την επιθυμία της αγαπημένης συγγραφέως κι εκπαιδευτικού, της αείμνηστης Γιώτα Φώτου και προσφέρει δωρεάν το βιβλίο της «Χριστούγεννα x 6», με 6 χριστουγεννιάτικα διηγήματά της, στα σχολεία του νομού Λάρισας.

Έτσι, το βιβλίο δόθηκε τον Ιανουάριο στο 1ο και στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας καθώς και στο Δημοτικό Σχολείο στο Ευύδριο. (υπεύθυνη για το ΠΟΚΕΛ, Ευδοκία Ποιμενίδου, κιν. 6974578900, e-mail: pokel.larisas@gmail.com).

Οι εκδόσεις «Ψυχογιός», με γνώμονα την ευαισθησία στην εταιρική υπευθυνότητα και θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη της Γιώτας Φώτου, ανέλαβαν πλήρως το κόστος και πραγματοποίησαν την έκδοση του παιδικού βιβλίου της, το οποίο δε θα πωλείται, αλλά θα διανέμεται δωρεάν από το ΠΟΚΕΛ.

Οικονομικά επίσης υποστήριξαν το εγχείρημα, η Ε.Λ.Μ.Ε. Λάρισας (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, «Κωνσταντίνος Κούμας», ενώ πολύτιμη ήταν και η βοήθεια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής κι Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων και του αντιδημάρχου Σωτήρη Βούλγαρη.