Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση είχαν στο χώρο του 2ου Σ.Δ.Ε. Λάρισας, μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας και εκπαιδευτές του σχολείου, που λειτουργεί μέσα στο Κατάστημα Κράτησης της πόλης.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ, Αργύρης Γιουρούκης και τα μέλη του Δ.Σ. Ελένη Χριστούλα – Πατελοδήμου κι Αλεξάνδρα Βαλασσοπούλου, επισκέφθηκαν το 2ο σχολείο 2ης ευκαιρίας – φυλακών Λάρισας. Αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους διδασκαλίας, στη βιβλιοθήκη και στο μουσείο του σχολείου, συζήτησαν με τους εκπαιδευτές του 2ου ΣΔΕ, στο σύλλογο του οποίου είναι και το μέλος τους Δ.Σ. του ΠΟΚΕΛ, Θεοφάνης Κατσάνος, τόσο για τις ιδιαιτερότητες του σχολείου και τις ξεχωριστές δράσεις του, όσο και για τις προοπτικές συνεργασίας με το ΠΟΚΕΛ.
Προτάθηκαν μεταξύ άλλων, εθελοντικές δράσεις, όπως προσφορά βιβλίων στη δανειστική βιβλιοθήκη, προβολή ταινιών μικρού μήκους, δημιουργία εργαστηρίου και έκθεσης ζωγραφικής καθώς και βιωματικό εργαστήριο δημιουργίας ποιήματος. Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ανάγκη περαιτέρω συνεργασίας κι ανανέωσαν το ραντεβού τους μετά το Πάσχα.