Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον δήμο Τυρνάβου.

Το πρόγραμμα  για τις επόμενες ημέρες έχει ως εξής:

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου , στις 7.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο, «…τι κρατάει τους ανθρώπους ζωντανούς», κείμενο Λ. Τολστόι. Λογοτεχνικό αναλόγιο που διοργανώνουν οι «Φίλοι της Βιβλιοθήκης».

- Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα «Παραμυθένια Χριστούγεννα» παιχνίδια και μουσικές στο «Αρχοντικό του Αϊ-Βασίλη».

- Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα «τα Χριστούγεννα της Χιονάτης» με την Ειρήνη Καϊσούδη στο «Αρχοντικό του Αϊ-Βασίλη».

-Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο. Κλασική μουσική και άριες με την Κασσάνδρα Δημοπούλου και τον Φίλιππο Μοδινό. Μια παραγωγή της Skull of Yorick Productions.

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, «Παραμυθένια Χριστούγεννα», ευχές από τους μικρούς φίλους στο «Αρχοντικό του Αϊ-Βασίλη».

Στις 7.30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο παρουσίαση του βιβλίου «Η UFA FILM και άλλες ιστορίες», της Άννας Χατζησοφιά.

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, στις 7.30 βραδιά κλασικής κιθάρας με το Δημήτρη Κατσαβάκη στο «Αρχοντικό του Αϊ-Βασίλη».

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο «Μακριά πολύ μακριά», μουσικο-θεατρική παράσταση με τη Φιλαρμονική Δήμου Τυρνάβου και το ΓΕΛ Τυρνάβου.

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο «Μακριά πολύ μακριά», μουσικο-θεατρική παράσταση με τη Φιλαρμονική Δήμου Τυρνάβου και το ΓΕΛ Τυρνάβου.