Στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, στους πρόποδες του Ολύμπου, θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου ο γάμος του Ανδρέα Παπαμιμίκου με την εκλεκτή της καρδιάς του Σόνια Σαββίδη. 

Τους περίπου 250 καλεσμένους -στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού- θα υποδεχθούν ο Ανδρέας και η Σόνια, το βράδυ της Παρασκευής, στην πλατεία του Παλαιού Παντελεήμονα, σε ένα παραδοσιακό τραπέζι, το μενού του οποίου θα αποτελείται από παραδοσιακές μακεδονίτικες συνταγές.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr, στον γάμο οι προσκεκλημένοι πολιτικοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, γεγονός που επιβεβαιώνει την επιθυμία του ζευγαριού να ζήσει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του σε περιορισμένο κύκλο φίλων και συγγενών.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στις 19:00, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην πλατεία του χωριού και κουμπάροι θα είναι η Γιούλη Στυλιανίδη και ο προσωπικός φίλος του Ανδρέα Παπαμιμίκου από τα φοιτητικά του χρόνια, Λάζαρος Αγγελίδης. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το γαμήλιο party σε beach bar στο Λιτόχωρο. 

Τις λεπτομέρειες του γάμου επιμελήθηκε προσωπικά η Σόνια Σαββίδη, με τη βοήθεια της μητέρας της και της μητέρας του Ανδρέα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το προσκλητήριο του γάμου, το οποίο συνοδεύεται από μια καλαίσθητη μεταλλική καρφίτσα με κλαδί ελιάς που συμβολίζει τη γαλήνη, την ευφορία και τη νίκη.

 iefimerida.gr