Χάρη στην σημαντική προσπάθεια των μαθητών του και στην οικονομική ενίσχυση της ΔΕΥΑΛ, το 13ο Λύκειο Λάρισας απέκτησε τον πρώτο διαδραστικό πίνακα.
Οι μαθητές πήραν μέρος στον διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους που οργανώθηκε από την ΔΕΥΑΛ και την Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, κερδίζοντας το δεύτερο βραβείο. Το χρηματικό έπαθλο των 500€ δόθηκε από τους μαθητές στο σχολείο και αξιοποιήθηκε με την αγορά διαδραστικού πίνακα.
Οι μαθητές, μαζί με τις συνοδούς καθηγήτριες κα Δημηνίκου Αικατερίνη και Χατζηνικολούλη Αποστολία ευχαρίστησαν τον κ. Μπαλογιάννη, πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ στην επίσκεψη που πραγματοποίησαν την Τρίτη 16 – 01- 2018.

Οι μαθητές / τριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ήταν : Σουλιώτης Κωνσταντίνος, Σωτηρούλης Ανδρέας, Σουλιώτης Δημήτρης, Στεργίου Ελένη, Τερλιμπάκου Αναστασία και Παπαβασιλείου Χριστίνα, ενώ υπεύθυνη εκπαιδευτικός για την ομάδα ήταν η Φιλόλογος κα Χατζηνικολούλη Αποστολία .
Αντιμετώπισαν το θέμα του διαγωνισμού με σοβαρότητα, με σκεπτικισμό, με χιούμορ και με ομαδική διάθεση και δημιούργησαν ως τελικό αποτέλεσμα το βίντεο με τίτλο “#SoseMiaStagona” το οποίο περιγράφει τα οφέλη του νερού στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων.