Τη χαρά της επισκέψεως στο χώρο του Επισκοπείου είχε σήμερα η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης, καθώς δέχθηκε τα παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγιάς.

Τα παιδιά, συνοδευόμενα από τους δασκάλους τους, έκαναν μία τεράστια προσπάθεια, δύο εβδομάδων περίπου, συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία διέθεσαν για τις ανάγκες των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως “Ο Επιούσιος”. Φρόντισαν, επίσης, να διαθέσουν και δύο τελάρα μήλα, προϊόν για το οποίο φημίζεται η περιοχή της Αγιάς, όπως χαρακτηριστικά είπαν.
Οι μαθητές της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγιάς, ξεναγήθηκαν στο χώρο των Συσσιτίων, ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας τους, ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα στις κυρίες και τους κυρίους που διακονούν, και στη συνέχεια επισκέφθηκαν και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως από τον π. Ιωάννη Κατρανίδη.

Αφού τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ευχήθηκαν ένας ένας καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και αναχώρησαν κατενθουσιασμένοι για το Σχολείο τους.