Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των ομάδων ανδρών και γυναικών του τμήματος βόλεϊ της ΑΕΛ, όπως και των χορηγών που στηρίζουν την προσπάθειά τους με την ερασιτεχνική ΑΕΛ να τους βραβεύει για την προσφορά. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η αλλαγή της ονομασίας της ανδρικής ομάδας που πλέον θα ονομάζεται ΑΕΛ meditrust.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, με τον πρόεδρο Αντώνη Τσαγκάλη, να καλωσορίζει όλους τους αθλητές που βρέθηκαν, αλλά και τους χορηγούς.

Στην αρχική του τοποθέτηση συνεχάρη τις δύο ομάδες για τις περσινές του επιτυχίες, με τον ίδιο να δηλώνει πως οι στόχοι της ΑΕΛ παραμένουν υψηλοί. Άλλωστε και φέτος τα τμήματα του βόλεϊ, με έφορο τον κ. Θάνο Κανάκη, που αγωνίζονται στην Β’ Εθνική έχουν βάλει το πήχη ψηλά και θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν πέρυσι. Στόχος μάλιστα για τον πρόεδρο είναι να φτάσουν οι ομάδες των «βυσσινί» να ανήκουν στα κορυφαία σωματεία στην Ελλάδα και να είναι τα κορυφαία της περιφέρειας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Κωσταρόπουλος που χαιρέτησε την προσπάθεια που κάνουν οι ομάδες εκ μέρους του δήμου Λαρισαίων, αλλά και ως πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας. Μάλιστα ανέφερε πως και από τα δύο πόστα είναι πρόθυμος να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Ενώ μία σύντομη δήλωση έκανε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Δημήτρης Αδάμ, που ζήτησε στήριξη και από όλους προς τις επιχειρήσεις που βοηθούν.

Ακολούθησε η βράβευση του χορηγού ονοματοδοσίας της ανδρικής ομάδας της ΑΕΛ, που στο εξής θα αναφέρεται ως ΑΕΛ meditrust. Ο εκπρόσωπός της εταιρίας, Γιάννη Ψιψιλής, παρέλαβε από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής τη νέα φανέλα της ομάδας, ενώ βραβεύτηκε για την προσφορά του. Στα λόγια που απηύθυνε ανέφερε πως η meditrust θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και έκανε κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ρόστερ της ανδρικής ομάδας, ενώ έγιναν και οι βραβεύσεις των χορηγών. Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής όμως, Νίκος Καλαθάς, που ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, αλλά και στην ομάδα με τον ίδιο να προσθέτει πως ακόμα χρειάζεται αρκετή δουλειά.

Το ρόστερ της Ανδρικής ομάδας: Μακρής-Τσιάρας Γιώργος, Μπαλασάς Νίκος, Αρχοντής Θάνος, Παπαστεργίου Χρήστος, Δορδοκίδης Θοδωρής, Ματούλας Θάνος, Σαμιώτης Άρης, Λεβέντης Γιάννης, Μαντάρας Κώστας, Γραμμένος Αλέξανδρος, Τσιώλης Γιάννης, Γρούσπας Πάνος, Κατσιγιάννης Αποστόλης, Δημόπουλος Λάμπης, Αποστολούλης Πάνος, Ρούστας Κώστας. Προπονητής: Νίκος Καλαθάς.

Ακολούθως έγινε και η παρουσία του ρόστερ της γυναικείας ομάδας και οι βραβεύσεις των χορηγών. Ο Δημήτρης Ιόβτσεβ στις δηλώσεις του ανέφερε πως ακόμα τα πράγματα δεν είναι εύκολα και πως όλοι θα χρειαστούν τον κόσμο να είναι δίπλα τους και στα δύσκολα, με τον ίδιο να κλείνει λέγοντας πως η ΑΕΛ μπορεί να «μεγαλώσει» αρκετά ακόμα.

Το ρόστερ της Γυναικείας ομάδας: Παπαδημητρίου Ανθή, Καραδήμου Άννα-Μαρία, Βελεσιώτη Ελισάβετ, Μπουφίκου Γραμματία, Χρυσοπούλου Ευαγγελία, Χατζή Βασιλική, Κοντογιάννη Παρασκευή, Ανδρεάδη Αντιγόνη, Στανίση Ελένη, Καμπουρογιάννη Σταυρούλα, Κουμπαρά Μαρία, Ιόβτσεβα Σιμώνα, Κολοβέτσιου Ευτυχία, Μπρούτσου Μαρία, Κατσαρού Ελένη, Τεντολούρη Μαρία-Άννα, Λουκανίκα Αναστασία. Προπονητής: Δημήτρης Ιόβτσεβ.

Η βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση των χορηγών των τμημάτων υποδομής, ενώ ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των αθλητών και ανθρώπων της Ερασιτεχνικής για τα σχέδια των ομάδων για σεζόν που έχει ξεκινήσει.

sportlarissa.gr