H πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας της ΝΔ κ. Σόφια Ζαχαρή σε δήλωσή της χαιρετίζει τη συμφωνία συνεργασίας των δημοτικών παρατάξεων «Λάρισα – Νέα Αρχή» και «Λάρισα-Πόλη του Αύριο» για τον Δήμο Λαρισαίων.
Σημειώνει δε, ότι «θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη διεύρυνση αυτής της ενωτικής κίνησης».
Αναλυτικά η δήλωση:
"Από την πρώτη στιγμή της σύνθεσης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου μας, ως ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας προτάξαμε την ενότητα και τη σύμπνοια του χώρου μας, ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Έτσι, σε απόλυτη συνεννόηση και καθοδήγηση με τη ΝΟ.Δ.Ε. μας, καταβάλαμε, στο μέτρο που μας αναλογεί,  κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να δημιουργηθεί ένα ευρύ ενωτικό, πλειοψηφικό ρεύμα.
Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, χαιρετίζουμε την κοινή ανακοίνωση των δύο συνδυασμών«ΛΑΡΙΣΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ» και «ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ», με την όποια επικυρώθηκε μια αυτοδιοικητική– εκλογική συνεργασία, που δημιουργεί αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο Λαρισαίων.
Ως ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας, δηλώνουμε ξεκάθαρα πως θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη διεύρυνση αυτής της ενωτικής κίνησης, ώστε να επιτευχθεί ο τελικός κοινός στόχος που δεν είναι άλλος από την αλλαγή σελίδας στο δήμο  Λαρισαίων.
Καλούμε λοιπόν, κάθε Λαρισαία και κάθε Λαρισαίο στην εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε.  Λάρισας που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο ΙMPERIALμε θέμα: «Η πορεία προς τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές» και κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας  κ.Λευτέρη Αυγενάκη."