«Το 2018 -όσο κι αν η κυβέρνηση ξορκίζει τις εκλογές γιατί γνωρίζει ότι θα τις χάσει- είναι το πλέον πιθανόν να στηθούν κάλπες. Και τούτο διότι τον Ιανουάριο του ‘19 θα ενεργοποιηθούν οι μειώσεις στις συντάξεις που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και θα αποκαλυφθεί και στον πλέον αφελή ο εμπαιγμός αυτών που υπόσχονταν 13η σύνταξη και τελικά αφαίρεσαν δυο συντάξεις με τις δραματικές περικοπές που έχουν δρομολογήσει». Τα παραπάνω υπογράμμισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, στη διάρκεια συνάντησής του με στελέχη της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων της ΝΔ.
Ο Θεσσαλός πολιτικός σημείωσε ότι «τα τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα καταγραφούν ως μελανές σελίδες της νεώτερης ιστορίας μας. Θα μείνουν ως η εποχή που επικράτησε το ψεύδος, η ανευθυνότητα και ο καιροσκοπισμός. Τα στελέχη των δύο αυτών κομμάτων, ανεπίδεκτα μαθήσεως από τα τραγικά τους λάθη που τα πληρώνει πανάκριβα ο ελληνικός λαός, συνεχίζουν να επιδεικνύουν ανεπίτρεπτη ελαφρότητα και στα εθνικά ζητήματα. Διαχειρίζονται το θέμα των Τούρκων αξιωματικών που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα, κατά τρόπο σχεδόν ταπεινωτικό για την χώρα, ενώ προχωρούν σε συζητήσεις για το όνομα των Σκοπίων, χωρίς να υπάρχει καμία εθνική συνεννόηση, ούτε καν ενιαία κυβερνητική θέση.
Στην οικονομική πολιτική εξακολουθούν να μιλούν ανερυθρίαστα περί “καθαρής εξόδου” από τα μνημόνια, ενώ έχουν υπογράψει ουσιαστικά 4ο μνημόνιο με “τσεκούρι” σε συντάξεις και ασήκωτη φορολόγηση που πνίγει κάθε επιχειρηματικότητα.
Η ΝΔ διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασμένο, που θα το θέσει ενώπιον του ελληνικού λαού, ζητώντας την έγκρισή του για την μεγάλη πολιτική αλλαγή, για μια διακυβέρνηση που θα σταματήσει επιτέλους τον κατήφορο της εθνικής παρακμής».
Ακολούθως, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες των Φαρσάλων, να τους ευχηθεί για τη νέα χρόνια, αλλά και να ανταλλάξει προβληματισμούς για την πορεία της χώρας.