Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Λεσχών Πολιτισμού Δήμου  Λαρισαίων ¨Χορεύοντας στις Συνοικίες¨ στην Πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς – Νεράιδα το Σάββατο 10 Ιουνίου  στις  7.30 το απόγευμα.
Οι υπεύθυνοι καθηγητές παρουσίασαν ένα μέρος της δουλειάς τους από τα τμήματα παραδοσιακών χορών, και τα τμήματα μουσικής προπαιδείας.   
Τα τμήματα που παρουσιάστηκαν ήταν από τις παρακάτω Λέσχες Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων με τους καθηγητές τους :
Η κ.Μπασιά Βάϊα  τμήματα  παιδικό και ενηλίκων από την Λέσχη Νεράιδας και τμήμα παιδικό Αγ.Νικολάου, η κ. Γαρυφαλλοπούλου Σοφία τμήμα   παιδικό από την Λέσχη Ανθούπολης ,η κ. Τσιανάκα Ζωή τμήμα ενηλίκων Λέσχης Ανθούπολης, ο κ. Αρσενίου Νίκος τμήμα ενηλίκων από την Λέσχη Νεράιδας και η Ιωάννα Βασιλάκου από τα τμήματα μουσικής προπαιδείας  που χάρισαν μελωδίες με το αρμόνιο, το μεταλλόφωνο, τις μελλόντικες και τις κιθάρες.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε  η εντεταλμένη για τα θέματα των Λεσχών Πολιτισμού   Δημοτική σύμβουλος κ.Αράπκουλε Δέσποινα η οποία αναφέρθηκε για την σημαντική δουλειά που έχει γίνει από την πλευρά των καθηγητών που διδάσκουν στις Λέσχες Πολιτισμού. Και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσα χρόνια στις Λέσχες Πολιτισμού του Δήμου μας.
    Το πρόγραμμα ¨Χορεύοντας στις συνοικίες¨ συνεχίζεται στις παρακάτω συνοικίες της πόλης μας ως εξής:
•    Πέμπτη 15 Ιουνίου, Πλατεία ΑΤΑ, ώρα 19.30
•    Σάββατο 17 Ιουνίου, Πλατεία Ανθούπολης, ώρα 19.30
•    Τετάρτη 28 Ιουνίου, Πλατεία Νεάπολης, ώρα 19.30