Το Κοινωνικό Εθελοντικό Δίκτυο #Κανείς_Μόνος, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη δράση αγάπης και προσφοράς, στις 22 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία και ώρες 10.00 π.μ -19.00 μ.μ.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέροντα τα εξής:

"Σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή μας, που έχει ως στόχο να δείξουμε για άλλη μια φορά έμπρακτα την αλληλεγγύη και την αγάπη μας στα μικρά αλλά και «μεγάλα» παιδιά της πόλης μας.

Ειδικά τις εορταστικές ημέρες, θεωρούμε ως ελάχιστο δείγμα ανθρωπιάς την προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας.

Το Δέντρο της Αγάπης θα είναι εκεί και θα σας περιμένει, μαζί με τους  εθελοντές του δικτύου μας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να αποτυπώσετε
τις ευχές σας για τη νέα χρονιά .

Όλες οι όμορφες ευχές, θα συνοδέψουν αυτήν την πράξη αγάπης και μαζί με δωράκια θα προσφερθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού  Δίκτυου # Κανείς_Μόνος, στις κοινωνικές δομές πρόνοιας  της Λάρισας, συγκεκριμένα στη δομή Γιάννουλης του Παραρτήματος Α.μεΑ. «Ο Αριστεύς» και στο Δημοτικό Γηροκομείο της πόλης μας.

Για το λόγο αυτό, θα συλλέγονται παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους (λούτρινα, παζλ και ό,τι επιθυμεί ο καθένας) και μικρά συμβολικά προσωπικά  δωράκια για τους τροφίμους του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας ( κασκόλ, φανέλες, κάλτσες, παντόφλες).

Καλούμε τους συμπολίτες μας, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα προστασίας,  να συμμετέχουν στη δράση, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και
αγάπης,  είμαστε  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ζούμε το Πνεύμα των Χριστουγέννων.

#Κανείς_Μόνος. "