Χριστουγεννιάτικη διάθεση, εορταστική ατμόσφαιρα και πολύ πολύ κέφι και δημιουργία περιμένουν τους μικρούς φίλους του Δήμου Λαρισαίων στο περίπτερο no 5 της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, στην πλατεία ταχυδρομείου σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 6:00 με 8:00 το απόγευμα.

Μια διαφορετική σχολή ξωτικών θα μάθει στα παιδιά πως μπορούν να γίνουν τα καλύτερα ξωτικά, ποια είναι τα προτερήματα τους, πώς φτιάχνουν δώρα, και πώς πρέπει να νοιάζονται για όλους τους ανθρώπους στον κόσμο.

Το επιστημονικό προσωπικό των  Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης της Δ.ΚΗ.Ε.Λ.  έχει σχεδιάσει ανοιχτά εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού, εικαστικές δημιουργίες, τραγούδια και βιωματικά παιχνίδια με στόχο μια εναλλακτική προσέγγιση των εορτών βασισμένη στη φιλοσοφία της συνύπαρξης και του σεβασμού όλων των ανθρώπων.

Στο περίπτερο θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό για τους γονείς αναφορικά με τις δράσεις του Συμβουλευτικού Σταθμού, το Δίκτυο των 10 δόμων των ΚΔΑΠ και τις δράσεις που προσφέρουν στα παιδιά τις πόλης καθώς και τη διαδικασία εγγραφής των νέων παιδιών στα δημιουργικά εργαστήρια που βρίσκονται σε όλες τις γειτονιές.

Τα εργαστήρια είναι ανοιχτά για τα παιδιά όλου του Δήμου, ενώ στη δράση θα συμμετέχουν ομάδες παιδιών των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων, παιδιά του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του ΤΕΒΑ, στο και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Για πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ στη ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Γαριτσίου & Λευκίππου – Ροδοπούλειο, τηλ: 241663085, ώρες: 09:00π.μ.– 03:00μ.μ, e-mail: dikel09@yahoo.gr & Συμβουλευτικός Σταθμός Δ. Λαρισαίων, Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Ρούσβελτ & Οικονόμου Εξ Οικονόμων, τηλ: 2410680243, ώρες: 09:00π.μ.–04:00μ.μ, e-mail: symvouleutikosstathos@larissa-dimos.gr, Νημά Βασιλική, Κυρίτση Βασιλική