Ένα θεματικό πάρκο σχεδιάζει να λειτουργήσει τα φετινά Χριστούγεννα ο Δήμος Λαρισαίων στο πάρκο Αλκαζάρ. Το θεματικό πάρκο Χριστουγέννων αποτελεί ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο σχέδιο, στο πλαίσιο του οποίου θα φιλοξενηθούν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις με εξαίρεση το άναμμα των φώτων που θα γίνει στην Κεντρική πλατεία όπως και η αλλαγή του χρόνου, που θα γίνει στην πλατεία Λαμπρούλη. 

Η λειτουργία του Πάρκου θα ξεκινήσει στις 9 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 7 Ιανουαρίου με δωρεάν είσοδο για τους πολίτες ενώ θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν σε μια έκταση 65 στρεμμάτων, που θα διαμορφωθεί από τα σκαλιά στην είσοδο του Πάρκου Αλκαζάρ έως τον χώρο στάθμευσης, δίπλα από το στάδιο Αλκαζάρ. «Ο Δήμος Λαρισαίων» εξηγεί ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης Παν. Νταής «στο πλαίσιο της προβολής της πόλης μας διοργανώνει τη λειτουργία θεματικού πάρκου Χριστουγέννων στο Αλκαζάρ. Πρόκειται για ένα μεγάλο σχέδιο το οποίο θα προσελκύσει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα».

Στο πλαίσιο αυτό, στις 10 σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκαλείται ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων προκειμένου να διευθετηθούν εκκρεμότητες που αφορούν στη διοργάνωση.

Ελευθερία (Β.Κ.)