Επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί, εξαπέλυσε από τη Λάρισα το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης λέγοντας πως είναι υπαρκτός ο κίνδυνος από την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να οδηγηθούμε σε στασιμότητα και όχι στην ανάπτυξη. “Η πολιτική που ακολουθούν οδηγεί σε αναδιανομή της φτώχειας” είπε χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός.
Αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis, ο κ. Χρυσοχοϊδης σχολίασε πως θα έπρεπε πρώτα να διαλευκανθεί και στη συνέχεια να δοθεί στη δημοσιότητα. ¨Σωστά διερευνάται αλλά το θέμα είναι με ποιο τρόπο και με ποιά διαδικασία. Βλέπουμε να κατηγορούνται άνθρωποι χωρίς κανένα στοιχείο, ούτε καν ενδείξεις. Αυτό είναι το πιο απαχθές”.
Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Λάρισα, ο κ. Χρυσοχοϊδης, εξέφρασε την ανησυχία του για την ένταση που προκαλεί και τα μέτωπα που έχει ανοίξει στο Αιγαίο, την Κύπρο και αλλού, σε όμορους λαούς με την Τουρκία, ο Νταγίπ Ερντογάν.
“Προκαλεί την αποσταθεροποίηση στις περιοχές αυτές με την ψευδαίσθηση ότι θα επέλθει σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας του”, επεσήμανε, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να βρίσκεται σε εγρήγορση και τους πολίτες σε επαγρύπνηση με αφορμή την παρεμπόδιση των εργασιών στην Κυπριακή ΑΟΖ.
Αναλύοντας τους πυλώνες πάνω στους οποίους σχεδιάζεται η πολιτική του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Χρυσοχοϊδης ανέφερε μεταξύ άλλων την οικονομική ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών, τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων, τη λειτουργία των θεσμών, την ποιότητα και ενίσχυση της Δημοκρατίας, μα πάνω απ’ όλα την ενότητα του ελληνικού λαού.
Επικεφαλής κλιμακίου ο πρώην Υπουργός, είχε επαφές με εκπροσώπους πολιτών με σκοπό την καταγραφή προβλημάτων μείζονος σημασίας, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν υπόψιν στο επερχόμενο συνέδριο στα μέσα Μαρτίου.
Τον κ. Χρυσοχοϊδη συνόδευαν ο βουλευτής κ. Κώστας Μπαργιώτας, ο πρώην Υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης και ο κ. Θωμάς Ψύρρας.

ert.gr