Στο πλαίσιο της οργανωμένης, ουσιαστικής και εποικοδομητικής άσκησης των καθηκόντων της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά », η επικεφαλής της παράταξης, γ.γ Εποπτικού ΚΕΔΕ, Ρένα Καραλαριώτου, όρισε τους εξής υπεύθυνους τομέων:

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Χρήστος Τερζούδης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Φώτης Τζατζάκης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Αθανάσιος  Μαμάκος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΟΛΗΣ

Μαίρη Καμηλαράκη–Σαμαρά

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ανδρέας Ανδριτσόπουλος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Βάιος Κυριτσάκας

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ελένη Ξυνοπούλου

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ)

Δημήτρης Παπαποστόλου 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Αχιλλέας Σταυροθεόδωρος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Αντώνιος Πράπας

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Αθανάσιος Δρυστέλλας

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ

Κώστας Βλαχούλης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

Κώστας Αργυρόπουλος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Δημήτρης Γεωργάκης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΥΑΛ

Κωνσταντίνος Καλαμπαλίκης

Επίσης συγκροτήθηκε Συντονιστική Επιτροπή με ευθύνη την οργάνωση και συντονισμό όλων των δράσεων της παράταξηςκαι την συγκρότηση  Θεματικών και  επιτροπών δουλειάς από μέλη και φίλους της παράταξης.

Στην Συντονιστική συμμετέχουν Γεωργάκης Δημήτρης, Ξηρομερίτης Μάριος, Μαμάκος Αθανάσιος,Τερζούδης Χρήστος, Τζατζάκης Φώτης, Παπαπαρίσσης Απόστολος, Τσακίρης Μιχάλης, Ανδριτσόπουλος Ανδρέας, Παπαδημητρίου Βασίλης και προεδρεύειη επικεφαλής της παράταξης κ. Ρένα Καραλαριώτου

Η κ. Καραλαριώτου δήλωσε «Πριν έξιμήνες 197 άνθρωποι, με κινηματικά χαρακτηριστικά και όχημα την αγάπη τους για την πόλη, ενώθηκαν για να δώσουν τη μάχη για τη Λάρισα. Όλοι εμείς δώσαμε μια υπόσχεση: Να τιμήσουμε την εντολή που μας έδωσε ο λαός της Πόλης και των περιφερειακών κοινοτήτων της Λάρισας. 

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια απαιτείται να δουλέψουμε με στρατηγική, σύνθεση και ενότητα . Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς, ο καθένας αναλαμβάνει συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ευθύνες.

Οφείλουμε να είμαστε επιτελικοί γρήγοροι και αποφασιστικοί με στόχο την παραγωγή έργου προς όφελος των πολιτών. Προς την κατεύθυνση αυτή ως μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, θα αξιοποιήσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία του καθενός ξεχωριστά. »