Yποψήφιος με τον συνδυασμό του Αντώνη Γραβάνη κατέρχεται ο Γιώργος Νασιακόπουλος στις επικείμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας. Στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:
"Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,
Όταν το 2011, έθεσα τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση των δικηγόρων της Λάρισας, ως υποψήφιος για τη θέση του μέλους του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου, είχα παγιωμένη μέσα μου την πεποίθηση, πως η ενασχόληση με τα κοινά του επαγγέλματος μας, αποτελεί υποχρεώση για κάθε δικηγόρο που επιθυμεί να έχει λόγο και άποψη για τα επαγγελματικά μας θέματα, με δεδομένο μάλιστα, το ότι η δικηγορία αποτελεί για τη συντριπτική πλειονότητα των μελών του ΔΣΛάρισας, πηγή βιοπορισμού για τους ίδιους και τις οικογένειές μας, ως εκ τούτου, δεν πρέπει να μένουμε αμέτοχοι.
Μετά από επτά χρόνια και δύο συνεχόμενες θητείες, ως μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, λόγω της έμπρακτης εμπειρίας μου και τριβής μου με τα καθημερινά προβλήματα και θέματα του κλάδου μας, αλλά και του κάθε συναδέλφου -που χρειάστηκε τη συνδρομή του ΔΣΛ- ξεχωριστά, η αρχική μου πεποίθηση, έχει εξελιχθεί σε Αρχή για εμένα.
Παραμένοντας σταθερός, λοιπόν, στις αρχές μου, θέτω εαυτόν για μία ακόμη φορά στην κρίση σας, ευελπιστώντας ότι θα με τιμήσετε και πάλι με την προτίμησή και την ψήφο σας, ώστε να συνεχίσω να προσφέρω όσο και ό,τι μπορώ περισσότερο.
Ως υποψήφιος για τη θέση του μέλους του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, συντάσσομαι με τον Αντώνη Γραβάνη και στηρίζω την υποψιότητα του, για τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ., με τον οποίο συμπορευόμαστε επί επτά χρόνια, ως μέλη του Δ.Σ. και του προεδρείου, καθώς είμαι σε θέση να γνωρίζω τα στοιχεία που θεμελιώνουν την αξία της υποψηφιότητάς του για την υπεύθυνη θέση του προέδρου σε μία τόσο κρίσιμη για τη δικηγορία συγκυρία, η οποία απαιτεί δυναμικές παρουσίες για την προάσπιση των δικαιωμάτων του κλάδου.
Η τιμιότητα και η εργατικότητα που αποδεδειγμένα έχει επιδείξει κατά την μακρά συνδικαλιστική παρουσία του υπηρετώντας με μαχητικότητα όλες τις θέσεις με τις οποίες ετιμήθη από το Δ.Σ., αποτελούν τα εχέγγυα, για μία ανάλογα τίμια, προσήκουσα και δυναμική παρουσία του και από τη θέση του Προέδρου. Άλλωστε, όλα τα παραπάνω, ανέδειξαν την υποψηφιότητα του και κατά τις σχετικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν εντός της παράταξης "Σύγχρονη Πρόταση Δικηγόρων", και στις οποίες κι εγώ συμμετείχα, από τις οποίες, ο κος Γραβάνης, προέκυψε ως ενωτική και ομοφώνως αποδεκτή (ασχέτως του εάν κάποιοι εκ των υστέρων υπαναχώρησαν) υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου, με τα υπέρ του επιχειρήματα, της συνδικαλιστικής εμπειρίας, της ισχυρής προσωπικότητας, της πειθαρχικώς άμεμπτης συμπεριφοράς και της μάχιμης δικηγορικής παρουσίας. Ακριβώς για τους παραπάνω λόγους, προσωπικώς, είμαι βέβαιος, πως ο Αντώνης Γραβάνης θα υπηρετήσει όπως πρέπει και αρμόζει τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας με υπευθυνότητα και αξιοπιστία."