Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λάρισας ανακοινώνεται η έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων αποσπάσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σε ΣΜΕΑΕ για το διδακτικό έτος 2017-2018 και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) σε ΚΕΔΔΥ για το σχολικό έτος 2017-2018. Καλούνται τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) που επιθυμούν να αποσπαστούν σε ΣΜΕΑΕ ή ΚΕΔΔΥ να υποβάλλουν αίτηση στις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης και στα ΚΕΔΔΥ της οργανικής τους θέσης.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται  από 22-05-2017 μέχρι 31-05-2017 .
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ΕΕΠ και ΕΒΠ αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο για το λόγο αυτό άτομο στην οργανική τους θέση ως εξής
α) αν η οργανική τους βρίσκεται σε ΣΜΕΑΕ, στην οικεία Δ/νση
β) αν η οργανική τους θέση βρίσκεται σε ΚΕΔΔΥ στον Προϊστάμενο/η του ΚΕΔΔΥ.
Τα μέλη του ΕΕΠ και ΕΒΠ που υπηρετούν εκτός του νομού της οργανικής τους θέσης μπορούν για τη διευκόλυνσή τους να αποστείλουν τις αιτήσεις , όπου αναφέρεται παραπάνω, ταχυδρομικά (με συστημένη επιστολή) αυστηρά εντός της οριζόμενης προθεσμίας της εγκυκλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την  εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ με  αρ.  πρωτ. 83927/Δ3/19-05-2017  (ΑΔΑ:70ΤΞ4653ΠΣ-ΖΟΕ)  στην  ιστοσελίδα της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης ν. Λάρισας http://dide.lar.sch.gr ή στα Γραφεία της Δ/νσης (Καλλιθέας 11).