Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα μέλη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με τον γραμματέα κ. Βασίλη Ζωγράφο να απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα επιστροφής στον ΣΥΡΙΖΑ όλων όσων είχαν αποχωρήσει για διαφορετικούς λόγους.

Πιο αναλυτικά στην εισήγησή του ο κ. Ζωγράφος υποστήριξε:

«Η πανδημία του κορωνοιού και η αύξηση των κρουσμάτων αναγκάζει το κόμμα να αναβάλλει για ένα χρονικό διάστημα ακόμη τις διαδικασίες εκτέλεσης του προγραμματισμένου Συνεδρίου του.

Συνεχίζουν όμως οι εγγραφές νέων μελών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας isyriza.

Εκτός από την εγγραφή νέων μελών, η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ν. Λάρισας καλεί και όσους έχουν απογοητευθεί για διάφορους λόγους, όσους αποχώρησαν για πολιτικούς λόγους, όσους δεν συμμετέχουν διατηρώντας επιφυλάξεις, όσοι είναι μέλη και δεν μετέχουν στις κομματικές διαδικασίες, όλοι αυτοί να επιστρέψουν στην οργανωμένη ζωή του κόμματος.

Να ξαναδώσουμε την ελπίδα στον κόσμο, για ένα κόμμα της σύγχρονης ριζοσπαστικής αριστεράς, με ευαισθησία στο περιβάλλον και την οικολογία.

Για ένα κόμμα ισχυρό, αριστερό, που θα ενώνει τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, με αρχές και πρόγραμμα διεξόδου από την κρίση, ώστε να ξαναπάρει τις τύχες της πατρίδας πάνω του, να γίνει η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία για το καλό του τόπου.

Ξέρουμε ότι υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα, αλλά μέσα από τον καλοπροαίρετο διάλογο και τις δημοκρατικές διαδικασίες, θα πάμε μπροστά.»