Οι «Συν-Ωδή-Πόροι», ομάδα χορού της Δομής Γιάννουλης του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λάρισας  του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα συμμετέχουν στο  2ο Διεθνές 2ο Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD (2nd International Dance Festival Disability) που διοργανώνεται από την Καλλιτεχνική Εταιρεία «Δρυάδες Εν Πλω»  στην Καρδίτσα, από την Πέμπτη 16 Μαΐου  έως την Κυριακή 19/5/19.
Στόχος του Φεστιβάλ είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού  απέναντι στην αναπηρία και η μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού μέσω της ενεργητικής συμμετοχής.
Οι «Συν-Ωδή-Πόροι» χορεύουν την Παρασκευή 17/5  στις 6:30μ.μ. το απόγευμα και ελπίζουν  να συγκινήσουν και  να αποσπάσουν το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Η ομάδα αποτελείται από τους Ριζούλη Βασιλική- (ψυχολόγος), Κόκκινου Ελεωνόρα (Κοινωνική λειτουργός), και Καρακώστα Ισμήνη (εκπαιδεύτρια) και τους εξής εκπαιδευόμενους: Κουτούγια Αικατερίνη, Κολοκοτρώνης Ηρακλής, Ταμπάρα Ελευθερία,  Ελεζί Αλφονς, Μυλωνά Φανή και Μπιντούδη Ιωάννα.
Η παράσταση, την οποία αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσει κανείς από κοντά προκειμένου να βιώσει  τα έντονα μηνύματα που στέλνουν ενωμένοι όλοι οι συμμετέχοντες για τη δύναμη της ψυχής,  θα μεταδοθεί και ζωντανά (live streaming)   στο ίντερνετ στον εξής σύνδεσμο: www.dryadesenplo.gr. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.