Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε, στο μαγευτικό Μεγαλόβρυσο του Δήμου Αγιάς , το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, το «Prologminifest», ένας συνδυα­σμός μουσικής συνάντησης, με παράλληλη λειτουργία έκθεσης - παρουσίασης τοπικών προϊόντων, εναλλακτικού τουρισμού πολ­λαπλών δραστηρι­οτήτων άθλησης και έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Ασχολίες και Δρώμενα στη Νιβόλιανη»

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η ΤΚ Μεγαλοβρύσου, ο πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοβρύσου, η Αντιδημαρχία ΔΕ Αγιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση «ΚΑΛΥΨΩ» σε συνεργασία με τα μουσικά σχήματα και τους καλλιτέχνες που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Τη μπάντα του Καίσαρα Κίκη και των «Banksters» , που χάρισαν όμορ­φες μελωδίες,  προλόγισε  ο κ Σταύρος Παπακώστας με ταυτόχρονη προβολή εικόνων της περιοχής. Έκτακτα τραγούδησε με την μπάντα του Καίσαρα Κίκη η Σοφία Γεωργαντζή.

Στην εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεγαλοβρύσου κ Λάμπρου Ευάγγελος και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεγαλοβρύσου «Η Νιβόλιανη» κ Χατζούλης Μίλτος.Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς κ Αργυρούλης Γιάννης και η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αγιάς κα Χριστίνα Γιαννουλέα

Χορηγοί επικοινωνίας: «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», «larisaevents.gr», «larissanet.gr», «Αγιώτικα Νέα», «Ραδιοφωνία Αγιάς 94,2 FM», «perfect 103,3», «Πόλις FM 99,4».