Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, παρουσιάζει τον φωτογράφο Βαγγέλη Κουσιώρα και τη φωτογραφική του δουλειά με θέμα «Πρόσφυγες». Η προβολή-παρουσίαση θα γίνει στο χώρο της λέσχης στο Πνευματικό Κέντρο Ζιαζιά, Ροδόπης 48 στη Χαραυγή, την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στις 8 μμ
Ο Βαγγέλης Κουσιώρας θα δείξει  εικόνες, με χρονολογική σειρά, από την ζωή των προσφύγων  εντός και εκτός των προσφυγικών δομών της Μάνδρας, των Τρικάλων, του Βόλου και γενικότερα της Θεσσαλίας. Εικόνες από δραστηριότητες μέσα στον ιστό της πόλης κλπ. Πρόκειται για ένα  μακροχρόνιο project το οποίο είναι σε εξέλιξη.
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση.
Σύντομο βιογραφικό
Ο φωτογράφος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1978. Με τη φωτογραφία ασχολείται από το 2000 και είναι αυτοδίδακτος. Υπήρξε μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας για 10 χρόνια. Παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια /εργαστήρια και παρουσίασε φωτογραφίες του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2008 συμμετείχε σε project μιας εβδομάδας στην Κάρπαθο, με τον φωτογράφο Νίκο Οικονομόπουλο του πρακτορείου magnum. Συνεργάστηκε με τα φωτογραφικά πρακτορεία “Icon” και “Invision images”. Απο το 2016 είναι μέλος της φωτογραφικής κολεκτίβας “Reflex photographers”
Δούλεψε επάνω σε προσωπικά, μακροχρόνια project με θέμα την καθημερινότητα των Ελλήνων στα χρόνια της κρίσης και την καθημερινότητα των Βουλγάρων Ρομα στην Ελλάδα. Τα τελευταία δυο χρόνια φωτογραφίζει πρόσφυγες.