Την απόφαση της Πολιτικής Κίνησης Λάρισας που επικυρώθηκε από το Πανελλαδικό Συμβούλιο του κόμματος για στήριξη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» και του Απόστολου Καλογιάννη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στον Δήμο Λαρισαίων, μετέφεραν στον δήμαρχο Λαρισαίων, στη διάρκεια συνάντησης που είχαν μαζί του στο γραφείο του, οι Νίκος Πουτσιάκας μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και της Ε.Γ των Οικολόγων Πράσινων και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Νίκος Σαμαράς, περιφερειακός σύμβουλος και Δημήτρης Λιόλιος.
Τα μέλη της αντιπροσωπείας των Οικολόγων Πράσινων δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις θέσεις της παράταξης του δημάρχου Λαρισαίων που είναι σύμφωνες με τις βασικές αρχές της πολιτικής οικολογίας αλλά και από το έργο που έχει επιτελεστεί από την Δημοτική Αρχή.
Από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης τους ευχαρίστησε και τόνισε πως «η στήριξη που παρέχουν και οι Οικολόγοι Πράσινοι στην «Συμπαράταξη» και στον ίδιο είναι μια ακόμη απόδειξη του ενωτικού χαρακτήρα της προσπάθειας αλλά και αναγνώριση του έργου που έχει γίνει ώστε η Λάρισα να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία».