«Τσικνο…Παρασκευή» διοργάνωσαν στο 15ο Γυμνάσιο Λάρισας.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Μπορεί  ο καιρός την Τσικνοπέμπτη να είχε τα κέφια του για συννεφιά και βροχή, αλλά και εμείς μικροί και μεγάλοι στο 15ο Γυμνάσιο κρατήσαμε τα δικά μας κέφια για την επόμενη μέρα, που τη βαφτίσαμε «Τσικνο…Παρασκευή», και επιδοθήκαμε σε δράσεις και δραστηριότητες, που τις χαρήκαμε δεόντως. Από νωρίς το πρωί άναψαν 12 ψησταριές όσα και τα τμήματα του σχολείου και αργότερα μία ακόμη για τους μεγάλους…

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και εργαζομένων του σχολείου πρόσφεραν σε όλα τα παιδιά τη δυνατότητα, να ετοιμάσουν το φαγητό της ημέρας και να τσικνίσουν όπως το επιθυμούσαν πάρα πολύ.

Περίσσεψαν η όρεξη για φαγητό , η διάθεση για διασκέδαση και χορό μέχρι το τέλος του ωραρίου, οπότε αποχώρησαν όλοι από το σχολείο πλήρως ικανοποιημένοι και χαρούμενοι , γιατί έζησαν μια ξεχωριστή  εμπειρία. Υποσχέθηκαν  ότι του χρόνου θα ψήσουν τα διπλά σουβλάκια και το γλέντι θα ξεκινήσει από τις…8 π.μ.!

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής, μετά από αίτημα των παιδιών και με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, διατέθηκε ένας  από τους προβλεπόμενους από τη σχολική νομοθεσία περιπάτους."