Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015..το 1ο μουσικό διήμερο φεστιβάλ του Συλλόγου Νεολαίας Νίκαιας γεννιέται.. Το προαύλιο του δημοτικού σχολείου Νίκαιας παίρνει πνοή. Πλήθος ανθρώπων κάθε ηλικίας και απ' ολη την Ελλάδα συρρέει για ν' ακούσει τις αγαπημένες του μπάντες και να νιώσει τον παλμό και την ένταση ενός δυνατού live.. Πεμπτη 25 και Παρασκευη 26 Αυγουστου 2016..Το 2ο διήμερο μουσικό φεστιβάλ του Συλλόγου Νεολαίας Νίκαιας,

2nd Μonkey's Fest, είναι γεγονός! Το προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας έχει αρχίσει να διαμορφώνεται απο μέλη-κ οχι μονο-του Συλλόγου έτσι ώστε να προσφέρει ενα ζεστό αλλά και ταυτόχρονα επιβλητικό περιβάλλον στους θεατές. 

Μπάντες(4 ανα ημερα κ 1 στο καμπινγκ) απ'ολη την Ελλάδα ετοιμάζονται να λεηλατήσουν το stage με τη διασκέδαση να ειναι εγγυημένη. Την 1η μέρα του φεστιβάλ θα εμφανιστούν οι: BANGIES (Αθήνα), Bad Movies (Θεσσαλονίκη) 63 HIGH (Θεσσαλονίκη) και οι Vodka Juniors (Aθήνα), έτοιμοι να δημιουργήσουν μια reggae-ska-punk ατμόσφαιρα που υπόσχεται ατελείωτο χορό! Μετά τη λήξη της βραδιάς θα μεταφερθούμε στο camping (φέτος για 1η φορα στο φεστιβάλ μας υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερου κάμπινγκ στο χώρο του νηπιαγωγείου Νίκαιας) για ν'απολαύσουμε το Kako Synapantima απο τη Θεσσαλονίκη..

Τη 2η μέρα του Monkey's Fest τα πραγματα δειχνουν να ΄΄αγρειεύουν΄΄. Στη σκηνή θα εμφανιστούν οι: 10 To Go (Λάρισα), The Big Nose Attack (Αθήνα), The Last Drive (Αθήνα) και οι 1000mods (Χιλιομόδι Κορινθίας) δημιουργώντας μια ταξιδιάρικη οσο κ εκρηκτική ατμόσφαιρα που σε κάνει να χοροπηδάς και να ουρλιάζεις μέχρι τελικής πτώσης..

Φέτος το 2nd Μonkey's Fest υπόσχεται να σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης..

Να είστε όλοι εκεί..