Το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία για ακόμη μια χρονιά διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λάρισας, το Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής το οποίο είναι το 3ο συνεχόμενο.
Οι πολίτες της Λάρισας θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις μουσικές παραδόσεις της Ελλάδας και να χορέψουν με τα όμορφα τραγούδια που θα παίξουν εκλεκτοί μουσικοί.

Την Τρίτη και την Τετάρτη 10 και 11 Απριλίου, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, θα στηθεί το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής.
Σε αυτό θα συμμετέχουν ορχήστρες που θα μας έρθουν από διάφορα μέρη της Ελλάδας, και θα μας χαρίσουν τις όμορφες μελωδίες του τόπου τους. Στον χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργεί για τους πολίτες έκθεση κατασκευής παραδοσιακών οργάνων.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η παραδοσιακή μουσική θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πόλη της Λάρισας από το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.