Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Λάρισας με τίτλο «Τώρα που είναι άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν…», την οποία διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Λάρισας και η χορωδία «η Ευεστώ» την περασμένη Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.
Στη συναυλία συμμετείχαν με την σειρά εμφάνισής τους: Η Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, η Μικτή Δημοτική Χορωδία Λιβαδειάς, η Χορωδία Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών και η οικοδέσποινα Χορωδία Λάρισας «Η ΕΥΕΣΤΩ».
Η 80μελής χορωδία «Η Ευεστώ», με την ανανεωμένη της σύνθεση σε τετράφωνη μικτή, παρουσίασε με άψογο τρόπο ρεπερτόριο θρησκευτικής, προκλασικής και έντεχνης ελληνικής μουσικής και κέρδισε το ενθουσιώδες χειροκρότημα των ακροατών που βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Τη χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής «Η Ευεστώ» συνόδευσε στο πιάνο η καθηγήτρια μουσικής κ. Έφη Φαρμάκη και διεύθυνε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.
Τη 2η χορωδιακή συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος  Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Γεώργιος Σούλτης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου,  Αμαξοστασίου και Πολιτικής Προστασίας κ. Γεώργιος  Ζαούτσος, η Αντιδήμαρχος Λεσχών Πολιτισμού και Βιβλιοθηκών κ. Άννα Ψαρρά-Περίφανου, Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Τσιαούσης, η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κα. Ευθυμία Ζιώγα, η Προϊσταμένη Τμημάτων Λειτουργίας ΚΑΠΗ κα Βασιλική Γιαννίκη, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, μέλη χορωδιακών συνόλων της πόλης, κ.α.
Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Γεώργιος Σούλτης, στο σύντομο χαιρετισμό καλωσόρισε τις φιλοξενούμενες χορωδίες στην πόλη και του εξήρε τις προσπάθειες και το ζήλο των χορωδών, του μαέστρου κ. Κων/νου Μάτη και του προέδρου της κ. Γεωργίου Ραΐλη για την πολιτιστική ανάπτυξη μέσω της πολυφωνικής χορωδιακής μουσικής και δήλωσε την συνεχή και θερμή στήριξη τόσο του ιδίου αλλά και ολόκληρης της δημοτικής αρχής. Δεσμεύτηκε η χορωδιακή αυτή συνάντηση να καταστεί θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και εξήγγειλε τη 3η εαρινή χορωδιακή συνάντηση τον Μάϊο του 2019, η οποία θα είναι μεγαλύτερη σε συμμετοχές πολυφωνικών μουσικών σχημάτων.
Αμέσως μετά τη συναυλία, η Αντιδημαρχία παρέθεσε γεύμα προς τιμή των προσκεκλημένων χορωδιών σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων της Λάρισας όπου ακολούθησε γλέντι.