Μεγάλη εορταστική συναυλία με συμφωνικά έργα θα παρουσιάσει η Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 8:30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου.

Θα ακουστούν βαλς του J.Strauss, όπως επίσης και άριες από όπερες του F. Lehar, J.Offenbach, G. Puccini κ.α.

Μαζί τους, τραγουδά η σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη και η μέτζο σοπράνο Αμαλία Σδρόλια.

Η συναυλία θα κλείσει με ένα τραγούδι - ύμνο έκπληξη, στην οποία συμμετέχουν μουσικοί της Σ.Ο.Λ. junior, της μαθητικής ορχήστρας «Δημήτρης Μητρόπουλος», καθώς επίσης και το γυναικείο φωνητικό σύνολο “InDonnation”, η Μικτή και η Παιδική χορωδία του Δ.Ω.Λ. και ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας.

Διευθύνει ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης.

Προπώληση από 21/12 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410 536886.Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ & 5 ευρώ (φοιτ,-μαθ.-ανέργων).

Επισημαίνεται ότι για τα μέλη του Συλλόγου Φίλων ισχύει κανονικά η θέση που αναγράφεται στην κάρτα εγγραφής τους. Σε περίπτωση που δεν θα παρακολουθήσουν τη συναυλία να το δηλώσουν είτε στην πρόεδρο κ. Βασβατέκη (6977.046516) είτε στη γραμματεία του ΔΩΛ (2410.536886)

Ισχύουν και οι κάρτες ελευθέρας εισόδου των σπουδαστών του Δ.Ω.Λ., αρκεί να φροντίσουν να κλείσουν θέση (γραμματεία – 9.00-13.00)